Eventmanagement en -ondersteuning

De organisatie van een evenement wordt door velen onderschat. Dat doet een medewerker “er wel even bij”. Maar deze medewerker mist bijna altijd de benodigde expertise, de juiste contacten en niet te vergeten voldoende tijd! Gemiste kans, want op deze manier haal je nooit het maximale uit het evenement en dat is toch zonde van het geld?

Als eventmanager coördineer ik het evenement van a tot z. Van plan t/m evaluatie en follow up. Met 100% focus voor jouw evenement. Zo kan jij je met je eigenlijke werk bezig houden en wordt ondertussen jouw evenement tot in de puntjes geregeld. Ik heb focus, kennis en de juiste contacten om in te schakelen en zo de organisatie vlekkeloos te laten verlopen. Tijdens het evenement kan jij je richten op jouw doelen en jouw gasten, ik zorg voor de rest.

Event ondersteuning
Soms is er bij de uitvoering van een evenement net even wat extra mankracht nodig. Ook hiervoor kan je Loef inschakelen. Ik stap direct in en pak dat op wat nog geregeld moet worden. Snel schakelen en “handen uit de mouwen”.

Contact