Marloes

Anke Bot fotografie

Anke Bot fotografie

Ik ben in 2002 afgestudeerd als Communicatiedeskundige aan de Hogeschool van Utrecht. Na bijna 10 jaar met veel plezier bij verschillende bedrijven in loondienst te hebben gewerkt in de marketing en communicatie, merkte ik dat ik de meeste energie haalde uit het adviseren, organiseren en coördineren van projecten en evenementen.

Om mij echt te kunnen richten op die elementen die ik in mijn vak het leukste vind, besloot ik in 2011 voor mijzelf te beginnen onder de naam Loef Company en mij te specialiseren in eventmanagement.

Ik heb fanatiek en op een aardig niveau gesport en bezit een enorme dosis sportief fanatisme. In het zeilen gaat het om doorzettingsvermogen, perfectie en de puntjes op de i zetten om net die paar tienden harder te gaan. Deze elementen zitten echt in mijn dna. Ik ben een organisator in hart en nieren, zowel zakelijk als privé, en laat liever niets aan het toeval over.

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven, de vrijetijdssector, de sport én de evenementenwereld, ben ik in staat om door veel verschillende brillen naar projecten en evenementen te kijken. Zo houd ik mijn opdrachtgever, maar ook leveranciers en andere belanghebbenden scherp en met de neuzen dezelfde kant op.

Mijn kenmerken: organisator, adviseur, coördinator, “ontzorger”, praktisch ingesteld, resultaat gericht, handen uit de mouwen, communicatief sterk, open en enthousiast, positief, puntjes op de i.

(bekijk hier mijn LinkedIn profiel)